ZPD Otopeni

Vă invităm la Zilele Porților Deschise!

Dragi părinți

În luna Octombrie aniversăm efectuarea cu succes pe plan mondial, a primului transplant de sânge placentar, ocazie cu care vă așteptăm în vizită la banca de celule numărul 1 din România.Echipa de consilieri CBC este pregătită să vă ofere informații pertinente rezultate din experiența celor 9 ani în domeniul bankingului de celule stem și a utilizării terapeutice a grefelor de sânge placentar.

În data de 17 Octombrie ne găsiți la banca și laboratorul din Otopeni, str. Avram Iancu nr. 30D, hala 2 și
în data de 24 Octombrie ne găsiți la banca și laboratorul din Cluj Napoca, str. Eftimie Murgu nr.2A

Vizitele se vor desfășura între orele 10-15.

Înscrierea este gratuită, dar obligatorie, prin urmare vă rugăm să confirmați participarea în scris la adresa de email vizita@cordcenter.ro , menționând numărul de persoane pentru care faceți înscrierea.

Vă așteptăm cu drag
Echipa Cord Blood Center

În data de 17 și 18 Octombrie am avut plăcerea să primim la banca și laboratorul din Otopeni vizita a 35 de familii.Întâlnirea cu părinții a fost o foarte bună oportunitate de a le prezenta în ce constă activitatea noastră de banking de celule stem și de a le răspunde întrebărilor. De asemenea, cu această ocazie părinții ne-au transmis aprecierile, impresiile și sugestiilor lor, pentru care le mulțumim.
Fotografii de la acest eveniment.

Așteptăm să ne întâlnim și cu alți părinți la Cluj Napoca, în data de 24 Octombrie.
Echipa Cord Blood Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *