Părinţi

D-na Diana Florescu

“Pentru surpriza placuta pe care ne-ati facut-o si mai ales pentru ca ati acordat atentie punctual fiecarui contract incheiat, desi aveti peste 20.000 de astfel de contracte, considerandu-ne membrii ai familiei Cord Blood Center si nu doar simpli clienti ai unei firme, va multumim!
Am apelat la serviciile dumneavoastra pentru toti cei trei copii ai nostri si de fiecare data am fost multumiti de intreg procesul de contractare, de la primul telefon dat pentru stabilirea unei intalniri in vederea incheierii unui contract si pana la primirea rezultalelor si a facturilor.
In anul 2006, fiind insarciata cu Matei, am vazut un afis pe holul maternitatii care vorbea despre o a doua sansa la viata pentru puiutul nostru. Era pentru prima data cand auzeam de asa ceva. Am discutat cu medicul ginecolog, am cautat informatii pe internet si am hotarat sa prelevam celule stem din cordonul ombilical si nu cu orice firma ci cu Cord Blood Center! Am fost uimiti cat de bine era totul organizat. Desi nu aveati deschis birou in Bucuresti, am primit informatiile dorite de la dumneavoastra imediat ce le-am cerut si contractul pe e-mail ca sa-l putem studia in voie. Am listat, am semnat si am trimis totul la Cluj. In scurt timp am primit acasa kitul de prelevare. Mai mult, medicul meu ginecolog nu mai prelevase pana in acel moment celule stem si … stupoare! Cord Blood Center a trimis o persoana care sa instruiasca medicul in vederea procesului pe care urma sa-l efectueze la nastere, oferindu-i in acelasi timp si un suport magnetic pentru vizualizarea unei astfel de proceduri. Impresionant!
Totul a decurs normal, nasterea a fost usoara, prelevarea celulelor facandu-se in timp ce eu imi imbratisam si sarutam bebelusul. Atat!
Binenteles ca la a doua si la a treia nastere nici nu ne-am mai stresat sa cautam alte banci de celule stem. Aveam deja numarul de telefon al Cord Blood Center si l-am apelat. Restul a venit de la sine….
Nu imi ramane decat sa va mutumesc ca existati! “

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

"Fetita noastra, Julianne, este un copil dorit, copilul care ne intregeste si sustine dragostea. Este...