Pachetul DIAMOND

Sange ombilical + Sange placentar + Tesul de cordon ombilical

Prin pachetul DIAMOND, oferit în exclusivitate deMilcord MC, se obține o grefă de sânge ombilical și sânge placentar, ca sursă de celule stem hematoformatoare și o unitate de țesut de cordon ombilical, sursă de celule stem  mezenchimale.

Avantajele asigurate de pachet constau în asigurarea unei grefe maximale de celule stem hematoformatoare, testele efectuate evidențiind o creștere cu peste 15 % a parametrilor cantitativi, comparativ cu grefa obținută prin procedura clasică de recoltare a sângelui ombilical. Astfel, cresc șansele de calificare a grefei de sânge și de reușită în caz de transplant. Prin asocierea unității de țesut de cordon ombilical se asigură diversitatea tipurilor de celule stem disponibile pentru utilizare terapeutică și astfel extinderea gamei de afecțiuni tratabile.

Avantajul depozitării Duo (depozitarea grefei de sânge în 2 pungi de criogenare) este inclusă în pachetul CBC DIAMOND cu condiția ca volumul de sânge recoltat să fie mai mare de 40 ml.

Consultă indicațiile terapeutice actuale ale grefelor de celule stem hematoformatoare și perspectivele de utilizare terapeutică a celulelor stem mezenchimale.


  • Recoltare sânge din cordonul ombilical
  • Recoltare sânge din placentă
  • Recoltare țesut de cordon ombilical
  • Volum maximal de sânge și gamă diversă a tipurilor de celule stem
  • Grefă de sânge crioprezervată și stocată în 2 pungi de criogenare*, unitate de țesut de cordon ombilical crioprezervată și stocată în criotuburi**


*depinde de volumul de sânge recoltat
**potențial de utilizări multiple


Diamond-Editat

Preț pachet: 2752 €

Valoare: 10 ani

ÎNREGISTRARE Am o intrebare


Diamond-Editat

Preț pachet: 3952 €

Valoare: 20 ani

ÎNREGISTRARE Am o intrebare