Parteneriat pentru o sansa la viata!

Ne face placere sa va anuntam ca incheierea acordului de parteneriat cu Asociatia P.A.V.E.L., asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave, reprezinta comuniunea eforturilor noastre de a aduce o imbunatatire a calitatii vietii in randul copiilor din Romania si nu numai.

Alaturi de Asociatia P.A.V.E.L. dorim sa crestem nivelul de informare si intelegere in randul actualilor/viitorilor parinti cu privire la potentialul terapeutic al celulelor stem si la importanta bankingului de celule stem disponibile la nastere, prin recoltarea de sange din cordonul ombilical si placenta, de tesut de cordon ombilical si placenta.

Activitatea noastra de cercetare si munca depusa in acest domeniu ne da cele mai mari satisfactii cand vedem copii a caror conditie se imbunatateste dupa tratamentul cu celule stem recoltate la nastere.

Acesta este motivul principal care ne-a determinat sa ne alaturam Asociatiei P.A.V.E.L. prin incheierea acestui parteneriat. Impreuna putem contribui la povesti de viata cu final fericit pentru un numar cat mai mare de copii din Romania, promovand un parteneriat pentru viata!

Mai multe informatii despre Asociatia P.A.V.E.L. pe:

http://www.asociatiapavel.ro
http://apeluriumanitare.wordpress.com/
http://www.scoala-de-spital.ro/
http://www.facebook.com/asociatia.pavel
https://www.facebook.com/asociatiapavel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *