Succes deplin la seminarul “Asigura sanatatea copilului tau”

In data de 8 noiembrie 2012 in cadrul Centrului Kinetobebe s-a organizat seminarul: “CUM SA ASIGURI SANATATEA BEBELUSULUI TAU INCA DE LA INCEPUT”, seminar educativ oferit in mod gratuit de partenerii CHICCO, Cord Blood Center si Centrul KINETOBEBE. Seminarul este primul dintr-o serie de evenimente similare, avand ca obiectiv informarea viitorilor parinti cu privire la pregatirea pentru nastere si modul de conduita in asigurarea sanatatii copilului inainte de nastere si in primul an dupa nastere.
In cadrul seminarului au fost prezente 15 viitoare mamici, iar in decursul a doua ore s-au dezbatut teme precum “Pregatirea pentru nastere si alegerea celui mai bun serviciu de prelevare a celulelor stem”, tema sustinuta de reprezentantii Cord Blood Center, “Etapele de dezvoltare motorie a bebelusului si stimularea neuromotorie”, prezentata de kinetoterapeutul sef al Centrul KINETOBEBE si “Ce produse alegem pentru bebelusui nostru?” subiect dezbatut de catre specialistul CHICCO.
Urmatorul seminar se desfasoara in data de 19 decembrie 2012 si sunt invitate la seminar familiile care asteapta un bebelus si sunt interesati in a creste un copil sanatos.
Inscrierile pentru participarea la seminar se vor face direct la Centrul KINETOBEBE, tel. 0727.988.679,www.kinetobebe.ro, kinetobebe@yahoo.comLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *