Un nou serviciu oferit viitorilor părinți

Un serviciu oferit viitorilor părinți care aleg să recolteze celule stem alături de Cord Blood Center

Depozitarea grefei în Slovacia este un serviciu disponibil pentru viitorii părinți care doresc ca grefa rezultată în urma procesării materialului biologic recoltat la nașterea copiilor lor să fie stocată în afara României, într-o altă bancă aparținând Grupului Internațional Cord Blood Center.

Dorim să precizăm că atât metoda de procesare cât și condițiile de stocare oferite prin acest serviciu sunt identice cu cele oferite în cazul în care se optează pentru procesarea și depozitarea grefei în România, la nivelul grupului aplicându-se aceleași standarde operaționale procedurale.

Costurile asociate acestui serviciu constau în achitarea transportului din România spre locul de depozitare a probei din Slovacia, care se realizează prin serviciu de curierat.

Diversificarea serviciilor oferite clienților reprezintă unul dintre obiectivele companiei noastre.

Realizarea serviciului de stocare în Slovacia poate fi oferit doar viitorilor părinți care ne informează cu privire la opțiunea lor, atunci când se decid să apeleze la serviciile companiei noastre, pentru a putea să li se ofere toate detaliile legate de procedură și costurile de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *