Vesti Bune! Mai multe tratamente cu sange cordonal in Romania!

Dorim sa vă informăm că pe data de 13 noiembrie, s-a efectuat cel de-al 6 lea tratament la un pacient din România folosindu-se unitatea proprie de sange cordonal recoltata la nastere.

La cererea părinţilor lui Matei, băieţelului de 5 ani din Bucureşti, i s-a aplicat protocolul terapeutic din cadrul studiului nostru clinic pentru paralizie cerebrală, chiar dacă unitatea de sange cordonal nu a fost recoltată şi procesată de Grupul Cord Blood Center, ci de o altă companie de profil din România. În România acest tip de tratament este unic.

Acesta a fost motivul principal pentru care părinţii au decis să mute unitatea de sânge cordonal de la o altă bancă de celule stem la Cord Blood Center. Dacă Matei ar fi fost clientul nostru, i-ar fi fost rambursată valoarea acestui tratament.

Cu acest ultim tratament am trecut de pragul de 50 de grefe eliberate pentru transplant. Ultima grefă, numărul 51 face din compania noastră lider în Europa în acest domeniu.
Matei Udroiu 400

“Datorită Cord Blood Center, Matei, băiatul meu în vârstă de 5 ani, va beneficia de un tratament experimental cu celule stem la Spitalul Fundeni. Pentru a realiza acest lucru, echipa Cord Blood Center m-a susţinut cu mult profesionalism şi grijă. Vă mulţumesc foarte mult pentru această şansă pe care aţi oferit-o copilului meu!”

Pentru a extinde posibilitatile de tratament in concordanta cu practica medicala international pregatim in acest moment inca 3 studii clinice in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *